Show mies Peter BulmonShow man Pete Bulmon


Arvoisa hyvän musiikin ystävä

Olen pianotaiteilija ja viihdyttäjä Peter Bulmon. Alun perin Bulgarian Montanasta ja asunut suomessa vakituisesti jo vuodesta 1988 lähtien.

Koulutukseltani olen pianonsoiton maisteri sekä kapellimestari, jotka tutkinnot suoritin Sofian musiikkiakatemiassa. Nuoruusvuosinani kiersin maailmaa alan huippua edustavien konserttiyhtyeiden jäsenenä.

Minulla on ollut etuoikeus vastaanottaa monenlaisista musiikkikilpailuista ja festivaaleilta palkintoja, joita pidän suuressa arvossa ja tunnustuksena työstäni sekä siinä saavuttamastani menestyksestä.

Viimeiset 18 vuotta olen soittanut korkealuokkaisissa pianobaareissa ja risteilyaluksilla eri puolilla maailmaa, mutta esiinnyn edelleen myös tanssipaikoilla ja ravintoloissa.

Olen kerännyt maailmalta vaikutteita ohjelmistooni ja pystyn luomaan viihdyttävän, tarvittaessa koko illan esityksen mihinkä tilanteeseen tahansa. Ohjelmistossani on yli 1300 sävelmää, joita esitän jopa 16 eri kielellä. Ohjelmisto koostuu tyylilajeista pop, rock, blues, disco, jazz, country, mihin repertuaariin kuuluu myös suuri määrä suomalaista musiikkia.

Tutustukaa alla oleviin videoihin, jotka kertovat osan osaamisestani.

Livenä voitte tutustua musiikkiini Viking Linen laivoilla. Työkalenterini päivittyy myöhemmin tälle sivulle.

Toivon Teidän kiinnostuvan minusta ja olen valmiina viihdyttämään milloin tahansa tarvitsette edustavaa ja korkealaatuista ohjelmaa.

Jotta esitykseni eivät häiriintyisi jatkuvasta puhelimen pirinästä, tavoitat minut parhaiten alla olevalla sähköpostiosoitteella.

Parhain terveisin
Peter Bulmon
peterbulmon(at)hotmail.com


Esitysvideoitani You tubessa

Peter Bulmon MF Music NederlandOne man bandKISSShow must go onJust a gigoloSeuraavat julkiset esiintymiset. Tervetuloa kuulemaan ja viihtymään:

Joulukuu 2019 Viking line Gabriella
Tammikuu 2020 Viking line Amorella
Helmikuu 09-12.2020 Viking line Cinderella
Maaliskuu 22-25.2020 Viking line Cinderella
Huhtikuu 2020 Viking line Mariella


Magneettikyltti nuottitelineeseen

[Etusivu] [Valikko/sivukartta] [Info]Päivitetty 2.11.2019 15:39

"Huvin vuoksi"
www.Menot.fi 2020